Újabb sztárok kabalái kerülnek kalapács alá

2012.12.10 14:28

 A második „Fogadj Örökbe egy Macit!” kampányhoz ismét sok híresség csatlakozott 

Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője és a „Fogadj Örökbe egy Macit!” program ötletgazdája második alkalommal rendezi meg jótékonysági aukcióját december 19-én, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők helyzetére.

A TV2 műsorvezetője, Kárász Róbert 2012 elején „Fogadj Örökbe egy Macit!” címmel azért indított jótékonysági programot, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők nehéz helyzetére, és támogassa munkahelyteremtésüket. Az akcióhoz kapcsolódó, márciusban megtartott jótékonysági árverésre 60 ismert ember ajánlotta fel gyerekkori mackóját. Akkor végül 4 millió forint gyűlt össze, melyet teljes egészében a megváltozott munkaképességűek munkahelyteremtésére fordítanak.

A program most újabb szakaszához érkezett: a második „Fogadj Örökbe egy Macit!” jótékonysági aukcióhoz ezúttal is számos híresség valamint közéleti személyiség csatlakozott és ajánlotta fel szeretett kabaláját. 

- Az első árveréshez képest, most már nem csak mackóikat ajánlják fel Magyarország kedvencei, hanem egy-egy személyes tárgyukat is. Ez alkalommal is sikerült olyan nagy neveket a kampány mellé állítani, mint Szabó István, Alföldi Róbert, Kepes András, Pécsi Ildikó, Koltai Lajos, Radics Gigi, Berki Krisztián és Kern András - mondta Kárász Róbert.

Az idei aukció, melynek bevételét természetesen most is teljes egészében a fogyatékkal élők foglalkoztatásának elősegítésére szánják, december 19-én 19 órakor kezdődik a Polgár Galériában.