Megállíthatatlanul terjed a Mirigy-láz!

2012.12.10 14:18

Néhány nap alatt másfél millióannézték meg az X-Faktor paródiát

Egy héttel a bemutatása után már majdnem másfél millió megtekintésnél jár a minden idők legnézettebb videóját kiparodizáló vadonatúj IHM klip! A nyolc kan ezúttal az egész világot meghódító GangnamStyle segítségével tör borsot a celebvilág orra alá.

Bár még csak néhány napja debütált az Irigy Hónaljmirigy legújabb videóklipje, de máris rekordokat döntöget. Jóllehet, a srácok Majka Belehalok c. dalának kifigurázásával magasra tették a mércét, de a visszajelzések szerint az X-Faktor-on élcelődő kisfilm még elődjénél is nagyobb sikerre számíthat.

„Hihetetlen jó a fogadtatása, szinte nem győzzük olvasni a kommenteket, számolgatni a lájkokat és a megosztásokat. Még a videómegosztó oldal is lefagyott, annyian kattintottak a klipre! Na, jó, ez nem igaz, de persze megtörténhetett volna.” – mesélte viccelődve Kabai Laci, a banda dobosa.

A fiúk szerint a siker titka az, hogy a feldolgozott téma, azaz az X-Faktor most nagyon aktuális, és hogy mindenki által ismert és népszerű, vagy éppen megosztó karaktereket vonultatnak fel.

„Rengetegen jönnek oda hozzánk még az utcán is, és gratulálnak, hogy milyen jól sikerült a paródia, és ebből is látszik, hogy a videó mindenkihez eljutott. És annak is örülünk, hogy mindenkinek más és más a kedvence a klipből, mert ezek szerint valamennyi karaktert sikerült jól elkapnunk.” – mondta  Papp Feri, a zenekar gitárosa.

Mirigyék a klipdömping mellett lázasan készülnek a december 28-i SymaCsarnok-beli nagykoncertjükre, ahol a jól ismert dalok mellett a GangnamStyle IHM-féle verziója is elhangzik majd.