Dukai Gergő James Bondként lepte meg húgát, Reginát!

2012.10.22 15:48

Dukai Regina és Zimány Linda arra vállalkozott, hogy személyesen választják ki a Heineken „Törd fel a kódot” online játék nyertesét. A kiválasztás során élőben is találkoztak a játékosokkal. A verseny feladatait a valós játékosokon kívül hírességek is kipróbálták. Az Apollo23, Müller Attila és Dukai Gergő egy napra James Bond bőrébe bújtak és így hajtották végre az ötperces feladatsort. Reginának nagy meglepetés volt, hogy testvére, Gergő is részt vett a játékban, így amikor meglátta nagyon megörült bátyjának!

A nemzetközi Heineken „Törd fel a kódot” játékban a játékosok először online formában tesztelhették, hogy milyen ügynökök lennének. Az 50 legjobb eredményt elért játékos küzdött meg a főnyereményért a végső döntőben. A zsűri két tagja, Dukai Regina és Zimány Linda előtt a játékosoknak élőben is bizonyítaniuk kellett a rátermettségüket.

A valós verseny előtt néhány ismert ember is kipróbálhatta a játékot. Egy napra James Bond bőrébe bújt az Apollo23 tagja René, Müller Attila és Dukai Gergő is. Ugyanazt a feladatsort kellett végrehajtaniuk a sztároknak, mint az online verseny nyerteseinek. Dukai Gergő érkezéséről Regina nem tudott, így meglepetés volt számára testvére felbukkanása. Az akciót hosszas előkészítés előzte meg, hogy a modell tényleg ne vegye észre bátyját a verseny kezdete előtt. Regina nagyon örült testvérének, a karjaiba ugrott.

A srácok James Bondnak öltözve jelentek meg a verseny helyszínén. Három furfangos feladatot kellett végrehajtaniuk, hogy bebizonyítsák, nagyon jó kémek lennének. Az első játék során a két lánnyal el kellett hitetniük, hogy két dobókocka segítségével 7-est dobtak. Második megmérettetésük az volt, hogy bekötötték a szemüket és emlékezetből el kellett mondani, mi található a környezetükben. Harmadszorra pedig a számukra legemlékezetesebb James Bond pózt kellett imitálniuk. A feladatok során több vicces pillanat is volt, mivel a sztárok nagyon beleélték magukat a titkosügynök szerepbe. A lányok nem tudták eldönteni, mely sztár a leghitelesebb James Bond, így mindenki kapott egy-egy oklevelet és Heineken ajándékcsomagot!

 A sztárok próbajátéka után, már élesben folytatódott a Törd fel a kódot játék, ahol a legjobb online versenyzők mérhették össze tudásukat a két szigorú zsűritag, Linda és Regina előtt. A késő estig tartó vetélkedőn több nagyon jó „ügynök” is akadt, így nagyon nehezen döntötték el, ki legyen az az egy, aki megnyeri a fődíjat tartalmazó bőröndöt egy értékes karórával és egy a trendi okostelefonnal. Ezen kívül bevonulhat a vörös szőnyegen a 007- Skyfall október 25-i díszpremierjére, a két gyönyörű zsűritag kíséretében.
A nyertes végül Zemkó Gábor lett, aki magabiztosságával és találékonyságával lenyűgözte a két szépséget!